Om

MW REKLAMBYRÅ skapar ökad försäljning,
högre uppmärksamhet och starkare profil.


• Vi gör det med reklam, information
  och marknadsföring.

• Vi gör det med respekt för våra klienters
  egna idéer och tankar.

• Vi gör det snabbt och vi gör det kostnadseffektivt.

Och vi gör det numera på Ekerö. Efter dryga två decennier
i Bromma finns vi sedan november 2014 i den enda av Sveriges kommuner som har två världsarv. Det ena är Drottningholm med Drottningholms slott, Kina slott och Drottningholms slottsteater. Det andra är Birka och Hovgården med tillhörande fornlämningar. Vi finns någon stans mitt emellan i en inspirerande och kreativ omgivning som ligger närmare än du tror. Mindre än 15 minuter från Brommaplan.


Varför ska man då anlita en lite mindre reklambyrå som vår när det finns ett antal stora drakar som ständigt visar musklerna genom att slåss med varandra om diverse utmärkelser. Som gyllene ägg och annat fint.

Jo man skulle kunna travestera den olympiska devisen
citius – altius– fortius och hävda att det är så vi jobbar.

 

  • Snabbare för att vi har en slimmad och trimmad organisation med ett effektivt nätverk av flyfotade samarbetspartners.
  • Högre i avseendet högre servicenivå vilket bland annat betyder att vi alltid finns tillgängliga. Alltid.
  • Starkare i förhållandet pris/prestanda.


Våra klienter representerar många branscher och har skiftande behov och mål med samarbetet. Spännvidden är ett bevis för att vi har kapacitet och kreativitet att leverera till såväl stora internationella som till mindre lokala företag. 


Eftersom inget uppdrag är det andra likt tjänar det egentligen inget syfte att visa vad vi gjort förut. Alla produktioner bär både vår och uppdragsgivarens prägel. Och så måste det vara. Vi har ändå dristat oss till att samla ett litet galleri med exempel – se dig gärna omkring!